Revalidatie en trainingsstal - Noord-Zuid 3 6651 KP Druten
06-23888368
info@stalazura.nl

Over ons

Goert Verhoeven is vanaf zijn jonge jaren al actief bezig met paarden. Zijn ouders zijn in 1995 een manege begonnen waar hij dagelijks te vinden was. In die tijd had Goert enkele pony’s/ paarden aan huis staan waarmee hij op hoger niveau wedstrijden startte en hij onder andere les kreeg van verschillende topruiters waaronder Marlies van Baalen, Marion Schreuder, Stefano van Zuijlen. Verder heeft Goert stage gelopen  bij Els Janssen (Resim Dressage). Goert heeft in Deurne de opleiding paardensport gevolgd en daarna de opleiding specialisatie dressuur. In 2005 is de manege overgegaan naar privé-stal die gespecialiseerd is in het fokken en trainen van dressuur en springpaarden. Bij de privé-stal is Goert werkzaam als bedrijfsleider en regelt daar de dagelijkse gang van zaken qua management en training van de paarden.

Chantal Verhoeven- Oomen is al vanaf jonge leeftijd niet weg te slaan bij de paarden. Toen ik 7 jaar oud was ben ik begonnen met paardrijden op een manege die nog geen 5 minuten van mijn huis was. Dat was ideaal en toen wist ik eigenlijk al dat ik later iets met paarden wilde gaan doen. Na de middelbare school ben ik de 3- jarige opleiding paardenhouderij- en sport gaan volgen op het Helicon MBO Nijmegen en daarna gelijk er achteraan de 4- jarige opleiding paardenhouderij- en management. Ik heb op verschillende bedrijven stage gelopen en de leukste was bij de Bereden Politie in Boxtel. Na de opleiding en verschillende stages ben ik uiteindelijk fulltime gaan werken op een manege in Rosmalen waar ik een aantal jaar met veel plezier heb gewerkt.

Na deze periode ben ik totaal iets anders gaan doen nl werken als postsorteerster. Het werk was leuk en het allerbelangrijkste was leuke en fijne collega’s om mee samen te werken. Maar ja bloed kruipt waar het niet gaan kan en dat zijn toch de paarden. Ik heb 2 paarden een merrie (Gameboy x Bonaparte) dressuur klasse L2  met 17 winstpunten maar vanwege een blessure niet meer geschikt voor de sport en een nakomeling van haar een 2-jarige merrie (Spielberg x Gameboy). Mijn eerste paard was een voshengst (Gribaldi x Zep) en daar heb ik dressuur klasse L1 met 2 winstpunten meegereden maar ook vanwege een blessure terug moeten trekken uit de sport en helaas in moeten slapen op jonge leeftijd. Naast mijn eigen paarden heb ik nog een ruin (Sunny Boy x Future) uitgebracht in de dressuur klasse M1 met 2 winstpunten. Chantal heeft altijd getraind bij Vincent van Gasselt en nu traint ze bij haar man Goert Verhoeven.